Current site: Peikko Australia. Do you want to change country or language?

Carrefour Valentin Besançon Shopping Centre, Ecole Valentin/Besançon, France

  • Building Type:
  • Car Parks
  • Retail Buildings
Fullscreen map Close

The Carrefour shopping centre is expanding its retail and hypermarket areas.

A car park built as an extension on the roof of the existing Carrefour Shopping Centre with spaces for 250 vehicles.

Extensive use of HPKM® and HPM® systems made it possible for no support to be used along the highway. Several posts were connected to beams via HPKM® and again no shoring was required.

Project facts

Project size:
2,600 m2
Developer:
Carrefour
Construction Company:
BREUIL CONSTRUCTION
Structural Designer:
BEG Ingenierie
Delivery year:
2019
Completion year:
2020

Solutions we provided

Contact us